Hei, jeg er Marthe!

Mitt navn er Marthe Mølstre og jeg er utdannet portrettfotograf. Jeg er smilende, positiv, fargerik og løsningsorientert! Jeg elsker å fotografere mennesker i alle aldre, og trives aller best utendørs. Som den lettrørte typen jeg er så er det et privilegium å få dokumentere mennesker og familier i både små og store øyeblikk i livet, for det er nettopp øyeblikk det er. Når tida går er det minnene vi har, fra fødselen, den bittelille nyfødte, ungdommene, familier, bryllupsdager og besteforeldre. Bilder betyr så mye for så mange, og jeg har ufattelig stor respekt for yrket jeg har – og jeg elsker det!

Jeg har jobbet som selvstendig næringsdrivende siden 2012. Det er en kreativ jobb hvor man aldri har like dager! Jeg strever hardt for at mine kunder skal bli fornøyde, og at det jeg leverer er kvalitet!

Noen av næringslivskundene jeg har jobbet med er DIPS, Whitefox, ByParken Kvartal98, Systemhus, Unikus, Nordland Idresttskrets, City Nord, Match, BodøNu, Start UIN, Lappedilla, Mode Studio, Høyer, Elektrobutikken, BBL finans og FRUKT Bodø Kommune, QOMO, Vaksineklinikken, Bjørk, Hundholmen Brygghus, Norsk Luftfartsmuseum. 

Premieringer:

Sølv for bildet «Marte & Ruben» – «Årets Bryllupsportrett 2016» – Norwegian Wedding Magazine (2016)

Hederlig omtale for bildet «Nyttårskyss» – Landskonkurransen, Norges Fotograf Forbund (2016)

Hederlig omtale for bildet «Overstått» – Landskonkurransen, Norges Fotograf Forbund (2016)

Hederlig omtale for bildet «Marte og Alexander» – Landskonkurransen, Norges Fotograf Forbund (2017)

Hederlig omtale for bildet «Ingrid og Kjetil» – Landskonkurransen, Norges Fotograf Forbund (2017)