La Pescaia


Det er så mye fint jeg kan si om det å reise bort å feire kjærligheten på det mest minnerike viset. Og det er helt vanvittig kult å komme til helt nye ukjente plasser med kamera. Jeg blir nesten som en unge i godteributikken og hårene reiser seg litt på armene. Dette var en sånn plass. Hvor enn man tittet var det bare skikkelig vakkert. Monica og Kenneth - og hele gjengen av venner og familie var herlige å tilbringe helgen sammen med. Jeg er ikke alltid så flink å vise alt det fine jeg og kameraet er med på (for det er mye) - men dette var vel verdt å vise dere så her kommer bryllupsbonanza bildestyle.


Brylluper i varmere strøk er gjerne lagt mot ettermiddagen, så morgenen gikk med til å være sammen, henge med bassenget og bare ha det hyggelig før ca klokken 15 det var på tide å gjøre seg klar. Å få være en flue på veggen i de timene der når nervene begynner å komme er et privilegium. Det er spennende å få observere de store følelsene, og det er så mange fine detaljer. Noe av det jeg er mest svak for er "first look" øyeblikk som jeg personlig syns burde være i hvert eneste bryllup. Her hadde vi det med Monicas pappa, og det blir nesten alltid litt fuktig i øyekroken av det.


Vielsen holdt sted i hagen på den nydeligste resorten jeg har vært; La Pescaia. Like under et kjempestort tre, intimt og veldig personlig.

Portrettfotograferingen ble gjort etter mottagelsen, samt at vi hadde en runde på søndag med løsere hår og avslappet stil. Men det fine var egentlig det at hele bryllupsdagen var avslappet. Det var ikke noe stress, noe som skulle rekkes. Det var tid til å prate sammen, le - bare ha det fint.

Middagsbordet var helt nydelig dekt, og det bare stod der og ventet på at solnedgangen skulle starte - og stemningen stige.

Jeg er mektig imponert over bryllupsplanlegger Valentina Lindi som har planlagt og satt sammen en drøm av en dag! Det jeg setter sånn pris på med heldagsfotograferingene er at jeg vet at man vil kunne se tilbake på en dag som det er lagt så mye planlegging, energi og følelser i. Og bildene viser denne dagen fra start til slutt i fin kvalitet og et fargeutrykk som går gjennom hele dagen. For det er noe med det, etter en slik dag så har man bildene og man har videoene. Og de er verdt så mye!